Karriere i Kjeller Innovasjon

Kjeller Innovasjon utvikler idéer fra forskningsmiljøer og næringsliv gjennom et aktivt samarbeid med våre partnere. Målet er å skape selskaper som kan bidra med teknologier og løsninger samfunnet har behov for. I jobben hos Kjeller Innovasjon får du ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av prosjekter fra idé til etablert selskap.

SENIOR FORRETNINGSUTVIKLERE [ÅPEN SØKNAD]

Du har høyere relevant utdanning på master-/doktorgradsnivå, fortrinnsvis teknologirettet. Du har flere års relevant arbeidserfaring, er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter.

Du bør være i stand til å jobbe selvstendig når det kreves, men også være en god samarbeidspartner i våre prosjektteam som kan bestå av både interne og eksterne deltakere. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere. Du har gjerne et stort nettverk fra tidligere erfaring og har god evne til å involvere dette.

 

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

FORRETNINGSUTVIKLERE – UNGE TALENTER [ÅPEN SØKNAD]

Du har høyere relevant utdanning på bachelor-/mastergradsnivå, fortrinnsvis teknologirettet. Du kan enten være nyutdannet eller du kan ha noen år med relevant arbeidserfaring, men det viktigste er at du er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter.

Du bør være i stand til å jobbe selvstendig når det kreves, men også være en god samarbeidspartner i våre prosjektteam som kan bestå av både interne og eksterne deltakere. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere.

 

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

GRÜNDERE TIL OPPSTARTSSELSKAPER [ÅPEN SØKNAD]

Du har relevant arbeidserfaring, gjerne erfaring fra gründervirksomhet og et ønske om å etablere nye virksomheter. Du har stor arbeidskapasitet og er villig til å ta risiko. Du har god teknologiforståelse, evnen til å sette deg inn i nye problemstillinger, forretningsteft og markedsinnsikt. Du har et stort nettverk og evner å engasjere dette. Du har gjerne høyere relevant utdanning på masternivå.

Vi har løpende behov for kandidater til nye prosjekter og oppstartsselskaper, og er hele tiden på jakt etter talenter.

Akkurat nå ser vi spesielt etter deg med:

  • Erfaring fra sektoren olje og gass
  • Erfaring fra infrastrukturprosjekter innen vei eller bane

 

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

STUDENTRESSURSER [ÅPEN SØKNAD]

Du er masterstudent med interesse for teknologi, innovasjon og forretningsutvikling. Det er viktig at du er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter. Du bør være i stand til å jobbe selvstendig, men også være en god samarbeidspartner i team. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere.

 

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER