Karriere i Kjeller Innovasjon

Kjeller Innovasjon jobber for å skape verdier fra forskning og næringsliv. Sammen med partnere utvikler vi selskaper og fasiliterer industrisatsinger som kan bidra med teknologier og løsninger samfunnet har behov for. Vi tror på lagarbeid, engasjement, kunnskap, kreativitet og stå-på-vilje for å lykkes med næringsutvikling.

I mer enn 25 år har vi skapt verdier fra forskning og etablert over 130 selskaper. Nå intensiverer vi arbeidet med næringsutvikling gjennom en langsiktig satsing på klyngeutvikling. Vi har en unik beliggenhet midt i forskningsparken på Kjeller, og tette bånd til forskningsmiljøene på Kjeller, i Oslo og Viken.

FOR Å LÆRE MER OM OSS, SE DETTE INNOVASJONSWEBINARET: https://vimeo.com/448513006/bbe96600f7

 

Gründere til oppstartselskaper [ÅPEN SØKNAD]

Du har relevant arbeidserfaring, gjerne erfaring fra gründervirksomhet og et ønske om å etablere nye virksomheter. Du har stor arbeidskapasitet og er villig til å ta risiko. Du har god teknologiforståelse, evnen til å sette deg inn i nye problemstillinger, forretningsteft og markedsinnsikt. Du har et stort nettverk og evner å engasjere dette. Du har gjerne høyere relevant utdanning på masternivå.

Vi har løpende behov for kandidater til nye prosjekter og oppstartsselskaper, og er hele tiden på jakt etter talenter.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER