Nå er det høy aktivitet hos Kjeller Innovasjon, her kan du lese om noen av høstens programmer:

Space Launcher er et nytt program for norske oppstartselskaper som jobber med romteknologi. Gjennom workshops, seminarer foredrag og erfaringsutveksling vil ti utvalgte bedrifter få hjelp til å rigge selskapet for vekst og internasjonal konkurranse. Programmet gjennomføres i samarbeid med Equinor, Nordea, Nammo, EY, T-lab, Esa Bic Norway og Norsk Romsenter som alle bidrar med ressurser, kunnskap og nettverk. SØKNADSFRIST 6. september.

Les mer om Space Launcher her >>

 

 

Kompetanseprogrammet «Entreprenørskap og innovasjonsledelse» starter opp 7. oktober. Programmet er utviklet i samarbeid med NTNU og Startup Norway. Innholdet er tilpasset forskere og ansatte ved utdannings- og forskningsinstitutter, med interesse for å lære mer om entreprenørskap, forretningsutvikling og innovasjonsledelse. Programmet gjennomføres over 4 seminardager, og gir 7.5 studiepoeng ved gjennomførte seminarer og bestått eksamen.

Les mer om Entreprenørskap og innovasjonsledelse her >>

 

 

Oslo Innovation week – 23.september 2020 – 15.00-15.45
I dette direktesendte arrangementet vil vi sammen med Norsk Romsenter presentere samfunnsutfordringer vi står overfor i Nordområdene, som rominfrastruktur kan bidra til å løse. Vi vil vise konkrete løsninger skapt av norske startups som fokuserer på bærekraftig produksjon, smarte byer, ren energi og maritim overvåkning.

Les mer om Make Space Part of your Business her >>

 

 

 

H2Cluster jobber med flere spennende prosjekter, deriblant storskalaprosjekter i Asia og innen luftfart og transport i Norge. Klyngen har et sentralt fokus på kjerneteknologien innenfor hydrogen, for etablering av konsortier rettet mot de ulike markedssegmentene.
I løpet av høsten vil det gjennomføres en omdømmestudium og utarbeides en markedsrapport. Rapporten skal dekke hele hydrogenmarkedet i Norge og være gjenstand for årlige oppdateringer.
Mer informasjon på H2Cluster.com >>

 

 


Vil du vite hvordan dine forskningsresultater kan bli til nye metoder, tjenester eller produkter samfunnet trenger – og bidra til å skape nye arbeidsplasser?

Vi viser deg hvordan du kan realisere din idé.

Innovasjons-webinaret er utviklet for våre FoU-partnere. Ønsker du å vite mer om programmet? Ta kontakt med vår direktør for innovasjon Terje Landsgård